مكونات شوربة الجمبرى جمبرى وسط 4 م.ك زيت 2 قرن فلفل اخضر 2 بصله صغيره 2 حبة طماطم صغيره <a name=\'more\'></a>ملح حسب الرغبه 1/2 م.ص شطه حمراء ناعمه 2م.ص كمون 1/2 م.ص زنجبيل طازه مبشوره 3-5 فصوص ثوم مفروم عصير نصف ليمونه طريقة عمل شوربه الجمبرىحنجيب المكونات كلها نحطها فى الخلاط ماعدا الجمبرى ونضربهم كويس لحد مايبقى ناعم حنحط الخليط فى حله على النار ونزود ميه بنفس كميه الخليط يعنى لو الخليط كان 250 ملى حنضيف 250 ملى مياه عليهم نغطى الحله ونسيبها تغلى اول الميه ماتغلى حننزل بالجمبرى ونسيبه حوالى 5-7 دقايق حنلاقيه استوى وحتشربى احلا شوربه جمبرى ملحوظه اوعى تسيبي الجمبرى كتير على النار عشان مينشفش ويبقى زى الكاوتش
https://archive.janatna.com/