logo



أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في Forum Mixixn، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .





31-05-2021 04:59 صباحاً
معلومات الكاتب ▼
تاريخ الإنضمام : 31-05-2021
رقم العضوية : 7
المشاركات : 9754
الجنس :
قوة السمعة : 40


%25D8%25B5%25D8%25AF%25D9%2588%25D8%25B1%2B%25D8%25AF%25D8%25AC%25D8%25A7%25D8%25AC%2B%25D8%25A8%25D9%2583%25D8%25B1%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25A9%2B%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25A8%25D8%25B5%25D9%2584 نقدم لكم اليوم طبق الدجاج بالكريمة البصل والفطر لوجبة دافئة ومنعشة ومشبعة.





المكونات تكفي شخصين

  • 2 صدور دجاج<a name=\'more\'></a>
  • 2 بصل جوليان
  • 250 مللي مياه
  • 250 مللي لبن بارد
  • معلقة كبيرة نشا
  • سمن او زيت
  • 1/4 كوب بقدونس او شبت متقطع صغير
  • 2 ورق لورا
  • 1 معلقة كبيرة سكر
  • جوزة الطيب
  • ملح و فلفل

طريقة التحضير 45 دقيقة

  1. بنتبل الفراخ بملح و فلفل و جورة الطيب و في طاسة سخنة بننزل بالسمنة او الزيت او اي مادة دهنية و ننزل بالفراخ تاخد لون دهبي جميل زي اللي في الصورة كده.photo%2B%25281%2529photo%2B%25282%2529
  2. بعد كده بنشيل الفراخ و في نفس الطاسة بنحط حتة زبدة كمان و بننزل بالبصل و السكر و ورق اللورا و ملح و فلفل لحد ما البصل ياخد لون كراميل كده.photo%2B%25283%2529





  3. بنحط البقدونس او شبت و نززل بالمرقة او بالمياه على حسب الرغبة و نسبها تغلي.photo%2B%25284%2529
  4. في اللبن البارد ندوب النشا و ننزل بيه على الكلام الجميل ده و نسبها تغلي و بعدين ننزل بالفراخ تاني و نسبها على نار هادية تستوي و هي متغطية.photo%2B%25285%2529
  5. ممكن تتقدم مع ارز و سلطة او سوتيه.
  6. بالهنا و الشفا
https://archive.janatna.com/








اضافة رد جديد اضافة موضوع جديد




الكلمات الدلالية
طريقة ، تحضير ، صدور ، دجاج ، بالكريمة ، البصل ،












الساعة الآن 04:47 AM