طريقة عمل مكرونة نجرسكو ، هي صينية المكرونة المحضرة مع شرائح الدجاج المتبلة و صلصة البشاميل، تحضر بقالب واحد لوجبة عائلية شهية.<a name=\'more\'></a>
المكونات
كيس مكرونة اى نوع
0.5 كيلو صدور دجاج
0.5 ملعقة صغيرة كلا من ملح و فلفل اسود و بابريكا و بهارات مشكلة
بصلة متوسطة جوانح
بشاميل
طريقة التحضير
نقطع صدور الدجاج قطع متوسطة
نسلق المكرونة و نحضر مقلاة و نضع فيها شوية زيت نضع فيها البصل و الفلفل و التوابل
ثم نضع عليها صدور الدجاج و نشوحهم كلهم مع بعض
نضع صدور الدجاج على المكرونة و نقلبهم مع بعض
نبدأ نحضر البشاميل عبارة عن 4 معالق كبيرة سمنة و 4 معالق كبيرة دقيق و نقلبهم مع بعض على نار متوسطة و نضيف عليهم 2 قطعةجبنة كيرى و ملح و فلفل اسود و نقلب الخليط لحد لما يتقل
نضع المكرونة مع صدور الدجاج فى صنية مستطيلة و عليهم البشاميل و ندخلها تحت شواية الفرن لمدة 10 دقايق