logo



أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في Forum Mixixn، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .





31-05-2021 04:59 صباحاً
معلومات الكاتب ▼
تاريخ الإنضمام : 31-05-2021
رقم العضوية : 7
المشاركات : 9754
الجنس :
قوة السمعة : 40











%25D9%2584%25D8%25A8%25D9%2586%2B%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%258A%25D8%25A8اللبن الرايب مكونات اللبن الرايب عباره عن لبن كامل الدسم غير مغلى يعني لبن لم يتم معاملته باى حراره من قبل وغير منزوع القشده <a name=\'more\'></a>طريقة عمل اللبن الرايب حنسخن الفرن لمده خمس دقايق وبعدين نقفلهحنجيب اوانى فخار (طواجن او الدست) ونحط فيها اللبن وبعدين نحطهم فى الفرننترك اللبن لمده يوم فى الصيف ولما نفتح الفرن نشوف اللبن مسك نفسك وجمد ولا لا لو كان جمد خلاص كده يبقى اللبن بقى رايب معانا لو مكنش جمد حنقفل عليه الفرن تانى ونسيبه 6 ساعات كمان ونبص عليه فى الشتا الفتره بتزيد عن يوم عشان الجو بيبقى برد والخميره بتاعه اللبن بتكون بطيئه حنشيل القشده من وش اللبن الرايب ونحجزها فى طبق ودى بقى ممكن ليها استخدامات ممكن تتاكل مع عسل او مربى وممكن تجمعيها ويبقى عندك كميه وتخضيها زى قشده اللبن المغلى وتاخدى منها زبده وتسيحيها وممكن كمان تدخل فى عمل الحلوياتاللبن الرايب بقى بيخش فى المعجنات وكمان بيتعمل منه مشروب الرايب الساده او بالفاكهه ملاحظات هامه الفرن بيشتغل خمس دقايق على درجه حراره متوسطه وبعدين نقفله يفضل انك تغطى اللبن وهو فى الفرن عشان ميقعش عليه اى حاجه الفتره اللى بيقعد فيها اللبن عشان يروب فى الصيف يوم والشتا يومين لما تيجى تكشفى اللبن يكون بحرص عشان لو مكنش ختم وبقى جامد ميبوظش وبالف هنا وشفhttps://archive.janatna.com/


اضافة رد جديد اضافة موضوع جديد



المواضيع المتشابهه
عنوان الموضوع الكاتب الردود الزوار آخر رد
أضرار الموز باللبن للأطفال لهلوبة
0 269 لهلوبة
طريقة عمل أجنحة دجاج بالفرن على الطريقة اللبنانية فتكات
0 481 فتكات
طريقة عمل سلطة اللبن الهنديه فتكات
0 259 فتكات
طريقة كبس الزيتون الاخضر بالطريقة اللبنانية فتكات
0 256 فتكات
طريقة عمل البامية باللحم على الطريقة اللبنانية فتكات
0 258 فتكات

الكلمات الدلالية
طريقة ، عمل ، اللبن ، الرايب ، BUTTER ، MILK ،










الساعة الآن 08:50 AM