logo



أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في Forum Mixixn، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .





31-05-2021 04:59 صباحاً
معلومات الكاتب ▼
تاريخ الإنضمام : 31-05-2021
رقم العضوية : 7
المشاركات : 9754
الجنس :
قوة السمعة : 40











recipe-largeطريقة عمل المكرونه النجرسكو مكونات المكرونه النجرسكو 1/2 كيلو مكرونه شرايط او اى نوع زيتون اسمر مخلى جبن رومى مبشور <a name=\'more\'></a>صدر فرخه مقطع مكعبات بصله كبيره مقطعه 2 فص ثوم نصف ليمونه ملح حسب الرغبه نصف م.ص فلفل اسود م.ص كارى م.ص بهارات فراخفلفل اخضر البشاميل : 3 م.ك سمن 3 م.ك دقيق م.ص فلفل اسود ملح حسب الرغبه 3 كوب ونصف لبن طريقة تحضير المكرونه النجرسكو :حنحط الاول الفراخ المتقطعه مع البصل والتوابل وعصير نصف الليمونه ونسيبهم ف التتبيله شويه بعد كده حنحضر البشاميل حنحط 3 معالق كبيره سمنه فى حله على النار وبعدين نحط 3 معالق كبيره دقيق عليهم ونقلب لحد الدقيق ماياخد اللون الدهبىننزل باللبن بعد كده مع التقليب المستمر نضع الملح والفلفل مع الاستمرار فى التقليب لحد القوام مايتقل ولو القوام تقيل زياده عن اللزوم حتزودى لبن او مرقه او مياه لحد ماتظبطى القوام اللى انتى عاوزاه واول مايطلع فقاقيع على وش البشاميل بكده يكون البشاميل استوىبعد كده حنسلق المكرونه ف ميه مغليه فيها معلقه زيت وملح ولما تتسلق حنصفيها ومش حنحط عليها ميهواحنا بنسلق المكرونه حنبدا بقى نحضر الفراخ بتاعتنا ف طاسه حنحط فيها معلقه زيت ونسيبها تسخن وننزل بالفراخ المتتبله فى البصل والتوابل اللى حطيناها ونشوحها على النار وبعدين نوطى عليها النار ونسيبها شويه لحد مالفراخ تنزل ميتها وبعدين حنفرم فصين التوم ونحطهم عليها ونسيبها شويه على نار هاديه عشان تستوىاول الفراخ ماتستوى حننزل بالفلفل الاخضر والزيتون الاسمر المخلى ونديها تقليبه مع الفراخبعد كده حتكون المكرونه طلعت من الميه وصفيناها حنضيف عليها خليط الفراخ ونقلبهم طويسبعد كده حنجيب صينيه وندهنها زيت وحنحط شويهمن البشاميل فى قعر الصينيه ونفردهم ونحط باقى البشاميل على المكرونه وممكن نسيب جزء من البشاميل نحطه ع الوش ونحط المكرونه بالفراخ والبشاميل فى الصينيه ونفردها ونحط باقى البشاميل ع الوش ونجيب جبنه رومى مبشوره او موزريلا او الاتنين ونحطهم ع الوش فوق البشاميل ونحطها فى الفرن لحد الوش مايبقى لونه احمر تقدم بجوارها بطاطس محمره وبالف هنا وشفhttps://archive.janatna.com/


اضافة رد جديد اضافة موضوع جديد



المواضيع المتشابهه
عنوان الموضوع الكاتب الردود الزوار آخر رد
طريقة عمل صلصة الكشرى والمكرونه الحاره Moha
0 260 Moha
طريقه المكرونه بالباشميل janatna
0 221 janatna

الكلمات الدلالية
طريقة ، عمل ، المكرونه ، النجرسكو ، المكرونه ، بالفراخ ،










الساعة الآن 12:35 AM