يمكنك تحضير فطيرة السمبوسة بكل سهولة في البيت، ويوجد العديد من الوصفات الاخري مثل طريقة تحضير سمبوسة باللحمة المفرومة ونقدم طريقة عمل فطيرة السمبوسة في هذا المقال بكل وضوح.<a name=\'more\'></a>
مقادير تحضير فطيرة السمبوسة
0.5 لفة سمبوسه.
1 بيض.
كوب لبن بارد.
4 معالق كبيره دقيق.
جبنه موتزريلا.
حشوه فطيرة السمبوسة.
لانشون.
بواقى جبن رومى على كريمى.
فيتا.
<blockquote>شاهد ايضا طريقة تحضير تشيز كيك النسكافية</blockquote>
طريقة تحضير فطيرة السمبوسة
نجيب صينيه وندهنها زيت ونرص نص كمية السمبوسة.
نخلط الدقيق مع اللبن مع البيض ونظبط الملح.
ننزل بالخليط السايل على اول رصه للسمبوسه.
نبدى نحط الحشوه من بواقى الانشون والجبن (الحشوه اختيارى ممكن شاورمه لحمه او فراخ ممكن عصاج لحمه).
نحط باقي السمبوسه ونغطى الوش بباقي الخليط السايل.
نرش على الوش الجبنه الموتزريلا وتستوى في فرن كهرباء في 20 دقيقه درجه حراره 200.