logo



أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في Forum Mixixn، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .





31-05-2021 04:59 صباحاً
معلومات الكاتب ▼
تاريخ الإنضمام : 31-05-2021
رقم العضوية : 7
المشاركات : 9754
الجنس :
قوة السمعة : 40


%25D8%25B7%25D8%25B1%25D9%258A%25D9%2582%25D8%25A9%2B%25D8%25AA%25D8%25AD%25D8%25B6%25D9%258A%25D8%25B1%2B%25D8%25B3%25D9%2585%25D8%25A8%25D9%2588%25D8%25B3%25D9%2583%2B%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9%2584%25D9%2584%25D8%25AD%25D9%2585%25D8%25A9%2B%25D8%25A7%25D9%2584%25D9%2585%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D9%2585%25D8%25A9 يمكنك تحضير سمبوسك باللحمة المفرومة بكل سهولة في البيت، ويوجد العديد من الوصفات الاخري مثل طريقة تحضير سمبوسك بالجبنة والزيتون ونقدم طريقة تحضير سمبوسة باللحمة المفرومة في هذا المقال بكل وضوح.
<a name=\'more\'></a>

طريقة عمل سمبوسة باللحمة المفرومة

مقادير تحضير السمبوسة باللحمة المفرومة

  • كيس سمبوسة جاهزة
  • 0.25 كيلو لحمة مفرومة
  • م ص صلصة
  • مكعب مرقة دجاج
  • 0.5 م ص ملح وفلفل اسمر
  • 0.5 م ص بهارات لحمة
  • 3 فصوص ثوم
  • 0.25 م ص بصل بودرة ثوم بودرة
  • م ك سمنة او زبدة
  • زيت للقلي
  • 1 م ك دقيق
  • 1 م ك مياه
<blockquote>شاهد ايضا طريقة تحضير سمبوسك بالجبنة والزيتون</blockquote>

طريقة تحضير السمبوسة باللحمة المفرومة

  1. هنفكك البسبوسة ورقة ورقة.
  2. سمبوسة باللحمة المفرومة.
  3. هنعصج اللحمة هنقطع البصلة في ملعقة السمنة وقبل ماتدخل على صفار كده هنضع الثوم مفروم ونقلب ونحط اللحمة بعد كده الصلصة والتوابل والبهارات ومرقة الدجاج ونهدي النار عليها لحد تمام النضج.
  4. نضع في كل ورقة على جمب اللحمة ونلف ورقة ورقة على شكل مثلث.
  5. هندوب الدقيق مع المياه ونقفل بيها السمبوسة في الاتراف بنحط ونلزقها بيها ثم نقليها في الزيت ومش بتأخذ وقت خالص واول ماتحمر نقلب على الوجه التاني وممكن تدخل الفرن.
https://archive.janatna.com/














اضافة رد جديد اضافة موضوع جديد



المواضيع المتشابهه
عنوان الموضوع الكاتب الردود الزوار آخر رد
طريقة تحضير فطيرة السمبوسة في البيت Moha
0 289 Moha
طريقة عمل تحضير السمبوسة janatna
0 252 janatna

الكلمات الدلالية
طريقة ، تحضير ، سمبوسة ، باللحمة ، المفرومة ،










الساعة الآن 11:15 AM