logo



أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في Forum Mixixn، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .





31-05-2021 04:59 صباحاً
معلومات الكاتب ▼
تاريخ الإنضمام : 31-05-2021
رقم العضوية : 7
المشاركات : 9754
الجنس :
قوة السمعة : 40











b679e3e1a3a76bf09dbbd031506e06371c2799d6طريقه تحضير الكابتشينو كمحترف بالمنزل فى دقائق معدوده حنعرف مع بعض ازاى نعمل نسكافيه برغوه كثيفه زى اللى بنشوفها فى الكافيهات ف خلال دقايق حتون عنك كميه وفيره من رغوه الكابتشينو سوف تحضرونها افضل من المحترفين<a name=\'more\'></a>المكوناتكوب من النسكافيه الخرزكوب من السكر او اكثر حسب الرغبهكوب ماءطريقة التحضير يتم وضع جميع المكونات السابقة فى بوله ويتم ضربها بالمضرب الكهربائى حتى تتكون رغوه كثيفه ويتم وضعها فى علب بالفريزر لوقت استخدامها كما فى الفيديوبعد ذلك تقومى بغلى اللبن ووضع ملعقه من الرغوه الجاهزه فى فنجانوتقومى بوضع اللبن عليه ببطhttps://archive.janatna.com/


اضافة رد جديد اضافة موضوع جديد




الكلمات الدلالية
طريقه ، تحضير ، الكابتشينو ، كمحترف ، بالمنزل ، دقائق ، معدوده ،










الساعة الآن 04:39 PM