طريقه تحضير الكابتشينو كمحترف بالمنزل فى دقائق معدوده حنعرف مع بعض ازاى نعمل نسكافيه برغوه كثيفه زى اللى بنشوفها فى الكافيهات ف خلال دقايق حتون عنك كميه وفيره من رغوه الكابتشينو سوف تحضرونها افضل من المحترفين<a name=\'more\'></a>المكوناتكوب من النسكافيه الخرزكوب من السكر او اكثر حسب الرغبهكوب ماءطريقة التحضير يتم وضع جميع المكونات السابقة فى بوله ويتم ضربها بالمضرب الكهربائى حتى تتكون رغوه كثيفه ويتم وضعها فى علب بالفريزر لوقت استخدامها كما فى الفيديوبعد ذلك تقومى بغلى اللبن ووضع ملعقه من الرغوه الجاهزه فى فنجانوتقومى بوضع اللبن عليه ببط
https://archive.janatna.com/