تعرف على أقل طريقة لعمل اللانشون بالمنزل بدون لحم وتكلفة أقلتقدم الشيف نجلاء الشرشابي طريقة عمل لانشون بالمنزل أفضل من الجاهز، وتكلفة اقل، وبدون لحم وبمذاق لا يقاوم.مقادير لانشون سادة بدون لحمة:<a name=\'more\'></a> 5 مكعب جبنة كريمة 4 مكعب مرقة لحمة 6 بيضاتلون طعام أحمركوب زيتنصف ملعقة صغيرةحبهان مطحونكوب دقيقبودرة بصلثوم بودرةبابريكاطريقة عمل لانشون سادة بدون لحمة: * يضرب فى الخلاط الجبنة والبيض والدقيق والمرقة والزيت * يضاف ثوم و بصل بودرة و بابريكا و حبهان واللون * يوضع الخليط فى كيس حرارى فى شكل اسطوانى * يغلى فى الماء على النار لمدة ساعة وربع حتى تمام النضج و يترك ليبرد ثم يقطع ويقد
https://archive.janatna.com/