logo



أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في Forum Mixixn، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .





31-05-2021 04:14 صباحاً
معلومات الكاتب ▼
تاريخ الإنضمام : 31-05-2021
رقم العضوية : 3
المشاركات : 258
الجنس :
قوة السمعة : 10

Moroccan-diced-lamb
Prep: 15 mins
Cook: 1 hour 30 mins
Serves 10 Serves 10






Good source of iron

Ingredients <a name=\'more\'></a>

500g lean diced Quality Mark lamb
1 tablespoon oil
1 onion, peeled and diced
½ teaspoon ground cumin
½ teaspoon paprika
1 carrot, peeled and diced
12 dried apricots, diced





300g can chickpeas
1 cup reduced-salt beef stock or ½ tsp reduced-salt beef stock powder to 1 cup water

Method

Pre-heat oven to 160oC.

Heat oil in a frying pan and brown diced lamb well. Place in a casserole dish.

Add the onion*, cumin* and paprika* to the pan and cook in the residue oil until lightly brown. Scatter over the lamb.

Add carrots, apricots, chickpeas (including liquid from the can) and stock.

Place casserole dish in oven and cook at 160oC for approximately 1½ hours until the lamb is tender.

Serve with seasonal vegetables and mashed potato or couscous.







اضافة رد جديد اضافة موضوع جديد



المواضيع المتشابهه
عنوان الموضوع الكاتب الردود الزوار آخر رد
Moroccan Vegetarian Carrot and Chickpea Tagine Farah
0 451 Farah
Moroccan chicken with cauliflower tabouli Farah
0 370 Farah
Moroccan chicken drumsticks with minted couscous Farah
0 449 Farah

الكلمات الدلالية
MOROCCAN ، DICED ، LAMB ،











الساعة الآن 12:30 PM